vrijdag 18 april 2008

My way, my life!

Vanaf de zondagavond keek ik al uit naar de werkdag. Er waren de maandagochtend namelijk terug opnames voor trefpunt en deze keer ging het een avontuur van jewelste worden, we gingen de riolen bezoeken... Hopend op ongeziene drek, slijm, ratten, molepeople en natuurlijk The Turtles daalden we af in de riool. MAN, wat een anticlimax. De riool schitterde bijna als een parel! Zo proper was het. Zeg nu nog eens dat de mannen vant stad niet kunnen werken... Waarschijnlijk zijn er nu mensen die denken "Bwa de Wim is ier weer aant overdrijven, hij zat zeker in een tunnel ofzo en niet in de riolen". HA ik geef jullie niet-gelovers lik op stuk met volgende foto:


Diezelfde dag mocht ik nog mee met Jo naar de persconferentie voor het ontbijt van de Burgemeester. Toevallig was daar een goeie vriend van mij wiens bedrijf, Snoepcenter Lingier (even wat free publicity geven), het ontbijt zal sponseren. Op de receptie achteraf hadden we plotseling veel te vertellen... Vreemd toch hoe een receptie gesprekken doet uitlopen.

Maar niet denken dat ik nooit achter mijn bureau heb gezeten hé. De dinsdag was bijvoorbeeld een leuke OOR-kondedag. Ik maakte kennis met het echte en harde werkleven. Op het moment dat de OOR-konde volledig afgewerkt was krijg ik een mailtje om te zeggen dat er toch nog één artikeltje bij zou moeten. DARN! Geen probleem, ik ben professioneel genoeg om dit te aanvaarden en zo werd woensdag ook nog een beetje OOR-kondedag.

De donderdag mocht ik naar een nog andere persconferentie gaan, maar dan helemaal alleen. OH-OW... Gelukkig ging het om een persconferentie over de opening van een kunsttentoonstelling en ben ik, zoals jullie allemaal weten, een supersupersuper grote fan van kunst en weet ik er massaal veel over...
De donderdagavond werd tot nog toe mijn zwartste avond. Enorme maagpijnen lieten me niet toe mijn job naar behoren uit te voeren en ik mocht naar huis. Waarschijnlijk was die maagpijn een gevolg van al de stress die de OOR-konde met zich meebracht...

Tenslotte nog eens een korte opsomming van de uitgevoerde taken deze week: Opnames TrefpuntTV bijwonen, artikels voor De Grote Klok schrijven, naar persconferenties gaan, OOR-konde afwerken, de perslijst verder updaten, wat informatie over vanalle en nog wat opzoeken en niet te vergeten ziek vallen.

Het leven van een stagiair is soms echt hard...

1 opmerking:

Elise@GymFed zei

Jep Billy-bop,

Die foto is zoooo door mijn printer ah draaien...

Puur GENIETEN!

Alles OK ah zeetje?