vrijdag 25 april 2008

Bang afwachten!

Ik voel mij niet goed, heb zweethanden, zie het niet meer zitten, heb waanvoorstellingen, sta te trillen op mijn benen en mijn inspiratie is zoek! Reden? "Wim, ik heb een leuke jobke voor je, waar je enige tijd mee zoet zal zijn." Quote: Jan Dewulf. 'Tuuuutuutuuuu' (stelt spannend muziekje voor).
Ik vraag me af of ik me ziek zal melden volgende week, zal ik zeggen dat ik mijn twee armen verloor toen ik mijn biefstuk aan het snijden was, zeg ik dat een olifant mijn schoenen op at waardoor ik niet meer buiten kan OF recht ik mijn rug, hef mijn hoofd hoog, adem diep in, pep mezelf mentaal op, stap op hem af en... loop ik keihard weg. Ik ben er nog niet uit.

Gelukkig heb ik deze week veel goeie momenten meegemaakt die me zonder twijfel een uurtje of twee er bovenop zullen helpen. Mijn andere taak 'waarmee ik enige tijd zoet zal zijn', de perslijst updaten, is goed aan het vlotten. Daarnaast ging ik deze week mee naar een vorming over Banjul, de hoofdstad van Gambia waarmee Oostende een stedenband heeft (Ik dacht even dat ik Jan-Willem ergens zag lopen, maar het bleek een andere vuilniszak te zijn).

Deze week heb ik dan ook nog eens aan de balie gezeten, stelde ik samen met Leen enkele vraagjes op om aan de nieuwe inwoners te stellen (wat we uiteindelijk ook deden), werkte ik de aan mij opgedragen artikels voor in De Grote Klok af en zocht ik welke bekende buitenlanders allemaal al eens in Oostende logeerden of er zelfs woonden (tips zijn altijd welkom).

Te veel doen is minder vermoeiend dan te weinig doen...

1 opmerking:

Anoniem zei

Jonge,

Iek zou zegge da ge nog es die rioleringe van vorige week wou gaan zien maar per accident ien 't gat van Geert Lambert beland zij - daar verdwaalt de beste speleoloog. Ge moe wel maken da ze aa daar nie komme zoeken...want sebiet krijgde van uwen baas ne trok in uwe living dat al uw meubels schief staan. Ge moe iig smooth zijn !

w00t
M.